Ideale vrieskist voor het tonen van ijs en diepvriesmaaltijden

De vrieskisten die worden aangeboden bij Horeca36.nl zijn ideaal voor het tonen van ijs of diepvriesproducten. Met bijvoorbeeld een glazen schuifdeksel is uw ijs of kant- en klare maaltijden altijd zichtbaar voor de klant. Of voor u wanneer u wenst het te pakken. Niets tonen is ook niets verkopen, is de motto. Vandaat dat zo een diepvries voor uw horecazaak zeer ideaal is. Dus ook met deze display vriezer van 270 liter.

Het koopgedrag van de klant is afhankelijk van merchandising. Volgens vele experts is dit zelfs direct van invloed op het koopgedrag. Anders zouden ze bij de Albert en Jumbo ook gesloten vriezers gebruiken om de producten te tonen aan de klant. Een kleine vrieskast, zoals deze op de foto verkoopt zich zelf natuurlijk en u bent dan niet afhankelijk van een ijsleverancier die 100 voorwaarden stelt aan het plaatsen van een vrieskist.

Deze display vrieskist van Polar, heeft ook standaard 24 maanden garantie op onderdelen en arbeid. Dus niet dat u over 16 maanden opeens extra moet betalen voor arbeid en onderdelen omdat u al een jaar verder bent. Service betekent meer, vandaar ook 24 maanden garantie. Deze vriezer is dus zeer geschikt voor winkels, cafes en supermarkten die de klant willen aanzetten tot het kopen van ijs, pizza's of diepvriesmaaltijden.

Via deze link kunt u meer informatie terugvinden over deze display vrieskist van 270 liter.